Ventilation, plåt & legotillverkning:

Harmångers Plåt & Entreprenad AB i Sundsvall och Hudiksvall

Plåt i Sundsvall & Hudiksvall

Harmångers Plåt & Entreprenad AB i Sundsvall och Hudiksvall är specialister på plåt och pålbeklädnader produkter. Vår maskinpark är både modern och välanpassad för alla typer av plåtarbeten. Flexibla, innovativa och måttanpassade lösningar i plåt för fastigheter och tak och mer! Ett gediget byggnadsplåtslageri etablerat 1993 med modern utrustning för precision och hållbarhet. 

Välkommen!

Ventilation i Sundsvall & Hudiksvall

Vi utför ventilation i Sundsvall och Hudiksvall, allt från projektering och ritning till montering och injustering. Vi utför service som rengöring, filterbyten, motorbyten och OVK-besiktningar.

Vi har försäljning av ventilationskanaler, spisfläktar, slangar och fler tllbehör.

Legotillverkning
Vi på Harmångers Plåt i Hudiksvall och Sundsvall erbjuder klippning, bockning och punktsvetsning av plåt och profiler enligt måttbeställning.

 

Tillverkning och montering av:
Hängrännor, stuprör, skorstensbeslag, ventilationshuvar, stosar, fönsterbleck, vindskivsbeslag, nock, fallskydd och taksäkerhetsbeslag.

Material Takavvattning - Planplåt - Bandtäckningsplåt - Takprofiler - Takpannor - Väggprofiler - Takskydd - Aluminium - Aluminium; lackad - Aluminium; profiler - Koppar - Koppar; profiler - Rostfri - Mässing - Aluzink - Magnelis - Zink - Galvplåt - Bly, tenn & flex - Beslag - Lättbalk - Papp - Byggplåtstillbehör